Jaap og Wilma

Jaap & Wilma

Jaap Sneeboer og Wilma Pelen er drivkreftene bak Sneeboer Manufactoring.

Gjengen, som i hovedsak er sammensatt av familiemedlemmer, er verdenskjente for deres arbeid, nøyaktighet, kvalitet og produksjon av håndsmidde hageredskap i rustfritt stål.  Redskapen er ettertraktet og benyttet av lidenskapelige gartnere verden over.

Uttrykket, “Synergien mellom gammelt og nytt” – blir ofte brukt når man skal forklare deres filosofi og basis for produktutvikling.  Håndverkerne hos Sneeboer & Zn søker hele tiden å lage nye redskap gjennom å videreutvikle og forbedre gamle redskap som har bevist sin nytte gjennom århundrer men også å skape liv i redskap man hadde glemt eksisterte.

Erfarne håndverkere bruker gamle tradisjonelle teknikker og nye ideer og redskap blir til.

I 2013 feiret Sneeboer sine hundre år og fikk med det stempelet kongelig hoff leverandør av det nederlandske kongehuset. Nå står 4. generasjon Sneeboer klar for å ta over driften og utvikle den videre.  Arie Sneeboer som grunnla og startet det hele i 1913 sa og levde etter uttalelsen – «jeg vet jeg kan gjøre det bedre».

Et annet kjent utsagn Arie kom med er – «Den som har holdt et Sneeboer redskap i hånden vil etter det aldri ha noe annet»